Proiecte recente

Software & Aplicații

FCSB

Este website-ul oficial al Clubului Sportiv FCSB

Bookfest

Este website-ul oficial al Târgului de carte Bookfest

Aplicație de adminstrare Bookfest

Este o aplicație cu care se face managementul expozanților și a edițiilor Bookfest din toată România

În lumea mare

Este un website cu cursuri de programare pentru copii

Happy Children Academy

Este website-ul școlii și grădiniței Happy Children Academy din Pipera.

Apaware

Consultanță și project management

Realitatea TV

Used by journalists, NewsDesk is powerful for broadcasting news.

Money Channel

Being the first business channel in Romania, The Money Channel used Newsdesk and NewsAir.

Romtelecom Dolce

Scan Forum

Este o aplicație realizată la cerința unui client din industria farma. Acesta și-a dorit o aplicație care să scaneze forumurile de specialitate dupa anumite cuvinte cheie. Pe forumurile alese, pacienții își spun părerile atât despre boli și bolnavi, dar și despre medicamente și reacțiile lor adverse.

NewsAir - Newsroom Computer System

Used by journalists worldwide, NewsAir is powerful for broadcasting news. It fits perfectly in large televisions and small ones.

Conferință telefonică și Agendă

Poți crea o conferință telefonice între mai mulți utilizatori extrem de simplu. În plus, conține un modul de administrare a unui număr infinit de contacte (nume, prenume, funcție, instituție/companie, numere de telefon) pentru o mai bună gestionare a informațiilor.

Management Artiști

Program software de gestiune a datelor membrilor pentru Organismele de Gestiune Colectivă

Orice organism de gestiune colectivă are nevoie de un program cu ajutorul căruia să gestioneze toate informațiile referitoare la membrii săi: nume, prenume, pseudonim, CNP, adrese, data nașterii, email, telefon, data plecării (pentru membrii inactivi).

Pe lângă datele personale mai sus menționate, fiecare membru are declarat propriul repertoriu în funcție de interpretare: compozitor, membru formație, solist, dansator, actor principal etc. Identic, pentru trupă sau formație.

Operele sunt variate: scrise, cinematografice, audiovizuale, muzicale, științifice, teologice, educaționale, muzicale, arte vizuale, videograme, producători de fonograme, producători de videograme.

Aplicație Repartiții

Organismele de Gestiune Colectivă au nevoie de o aplicație software pentru repartiții.

Această aplicație este gândită a identifica operele membrilor unui OGC  în playlistele utilizatorilor. Utilizatorii pot fi: radio, TV, cablu, internet, comunicare publica, copie privată, cinema, etc.

Fiecare OGC primește playlistele de la utilizatori. Aceste playliste sunt comparate cu repertoriile din baza de date proprie.

Algoritmii de comparație sunt dezvoltați cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație pentru a identifica cât mai multe apariții ale artiștilor în playlistele utilizatorilor. Dacă numele artistului sau titlul piesei este scris greșit, softul de repartiții este capabil să identifice un artist membru OGC cu repertoriul său. Astfel, crește numărul secundelor identificate în playliste pentru membrii unui OGC.

Let’s Work Together

Parteneriatele ne permit să obținem împreuna rezultate minunate.

Facem parte dintr-o rețea internațională de dezvoltare software. Lucrăm cu oameni inspiranți, creativi și change makers din întreaga lume.